T: 0613331488
E: info@gewichtsconsulentaanhuis.nl

Ik geef voedingsadviezen aan 40-plussers die van lekker eten houden en een gezond gewicht willen bereiken. Door gebruik te maken van gewone, pure producten en de pakjes en zakjes te mijden, maak je zelf lekker eten. Hierdoor bereik en behoud je een gezond gewicht. Voor afspraken in Haarlem en omgeving kom ik bij je thuis of op kantoor. Woon je verder weg dan is de begeleiding via skype mogelijk.

Kennismakingsgesprek
Dit is een gratis telefonisch gesprek.

Fit-pakket
Dit pakket bestaat uit 5 consulten die bij jou thuis plaatsvinden.

Eerste consult
Voorafgaande aan dit eerste consult vraag ik je enkele dagen een eetdagboek bij te houden.
Het consult duurt ongeveer vijf kwartier. Tijdens dit consult bespreken wij o.a. welk doel je wilt bereiken. Samen bekijken wij het ingevulde eetdagboek. Je krijgt voedings- en beweegadviezen. Verder is er een meet- en weegmoment.

Tweede t/m vijfde consult:
Deze vervolgconsulten zijn 30 tot 45 minuten.
Wij bespreken je ervaringen en resultaten van je aangepaste voedingspatroon. Voor eventuele knelpunten of moeilijke momenten kijken wij naar oplossingen die bij je passen. Uiteraard is er alle gelegenheid om jouw vragen te stellen. Ook is er weer een weeg- en meetmoment.

Stok-achter-de-deur-afspraak

Na het volgen van het fitpakket is het mogelijk een "stok-achter-de-deur-afspraak" te maken. Deze afspraken zijn 45 minuten en zijn bij jou thuis.

Power Walking

Proefles: gratis
10 lessen strippenkaart €55,- (4 maanden geldig
)

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (BGN). Dit betekent dat je met een aanvullende verzekering vaak een deel van de kosten kunt terugkrijgen. Klik hier om te kijken voor welke vergoeding je in aanmerking kunt komen.