T: 0613331488
E: info@gewichtsconsulentaanhuis.nl

Na het behalen van de diploma's gewichtsconsulent en voedingsdeskundige ben ik in 2016 gestart met mijn praktijk "Gewichtsconsulent aan huis". Ik begeleid je naar een gewicht waar jij je goed bij voelt. Voor de begeleiding en adviezen hoef jij de deur niet uit. Ik kom bij jou! Koken vind ik heel leuk om te doen. Ik deel graag lekkere recepten met je.
Om je fit te voelen is naast goede voeding bewegen erg belangrijk. Samen kunnen we kijken wat jij leuk vindt en bij je past. Zelf houd ik van wandelen, fietsen en ben ik geregeld te vinden in de sportschool.
Twee avonden in de week geef ik lessen Powerwalking in Overveen (startpunt parkeerplaats bij de watertoren aan de Tetterodeweg).

Onder het motto “voel je goed door gewoon eten” begeleid ik je graag naar een gezond gewicht.

Wat klanten over mij zeggen:

Door de overgang ben ik behoorlijk in gewicht gestegen. Ingrid heeft mijn eetpatroon onder de loep genomen en naast dat ik ben afgevallen, voel ik mij ook veel beter.
De opvliegers zijn afgenomen en ik heb meer energie. Dat is grote winst! Ingrid adviseert deskundig en motiveert je zonder dat je dit als druk ervaart.
Caroline

De gesprekken met Ingrid zijn altijd motiverend en vanuit haar deskundigheid weet ze goed aan te sluiten bij waar jij mee bezig bent. Niets moet, het geeft mij veel voldoening dat het met wat hulp lukt om het uiteindelijk helemaal zelf te doen.
Johan

Goede begeleiding met ruimte voor af en toe iets “lekkers”, waardoor ik gemotiveerd blijf om vol te houden. Het is prettig dat zij bij mij thuis komt voor de begeleiding. Ik ben een tevreden klant die elke keer uitkijkt naar haar bezoek.
Berry

Ik ben aangesloten bij PuurGezond. PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt.Ik ben aangesloten bij Bewust Haarlem.
Bewust Haarlem is het platform voor iedereen met een passie voor duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in de regio Haarlem.